Bestil uforpligtende tilbud fra flere forsikringsselskaber

Der er mange penge at spare. Få 3 tilbud fra forsikringsselskaber på bilforsikring. Sådan er det let at sammenligne bilforsikringerne. Udfyld formularen, så du kan vælge det tilbud der passer dig og din pengepung bedst: Bestil tilbud på bilforsikring her!

Tilbud er leveret af Tjenestetorvet.dk

Du bør have en bilforsikring

Unge og bilforsikringen - her kan der spares

Det kan være surt og enormt dyrt at komme ud i et uheld uden den rette bilforsikring. Dette betyder dog ikke at alle behøver at købe den fulde pakke. Mange unge køre rundt i en ældre bil, og i disse tilfælde kan man måske droppe kaskoforsikringen og spare rigtig mange penge. Derudover varierer prisen på bilforsikringerne også meget alt efter hvor stor en selvrisiko du er villig at tage. Det er derfor en god ide at tage stilling til ens risikovillighed og mulighed for at tage risikoen. Skal en bil f.eks. bruges til arbejde, og er det dermed "liv og død" altid at have en bil til rådighed, så kan det være en god ide med en stor bilforsikring. Er man derimod lidt i modsatte situation, og er bilen billig, så kan man måske endda spare hele kaskoforsikringen væk. Lige meget hvad gælder det dog om at få sammenlignet de tilbud som forsikringsselskaberne vil give. Der er stor forskel på billig bilforsikring til unge under 25 år alt efter selskab, og der er rigtig meget at spare!

Unge under 25 år har ofte ikke meget erfaring

Grunden til at unge under 25 år ofte skal betale mere i forsikring er, at forsikringsselskaberne forholdsvis nemt kan gå ud fra at du som ung ikke har ret meget erfaring med at køre i bil. Det betyder dermed også at risikoen for uheld er større end ellers. Dette er grunden til at du skal finde en god bilforsikring, men det er også grunden til at det er svært at finde en der er billig.

Tip til unge som ønsker billig bilforsikring - spar mange penge!

billig bilforsikring

Priserne på bilforsikringer til unge kan variere meget, og det er derfor ikke lige til at fortælle dig hvor meget du skal regne med at betale for forsikringen af din bil. En undersøgelse lavet af Penge.dk viste at den gennemsnitlige pris på bilforiskring fra forsikringsselskab til forsikringsselskab varierede fra cirka 7000 kr for en årlig præmie til tæt på hele 15.000, hvilket cirka er en fordobling i prisen. En besparelse på 7000 kr virkelig batter i det samlede regnskab, specielt hvis man er ung.
Et tip man som ung skal overveje, hvis man samtidig skal købe ny bil er, at tjekke forhandlernes bilforsikringer. Købes de samlet, kan der godt være penge at spare for specielt unge under 25 år. Få dog stadig tjekket om de klassiske forsikringsselskaber ikke kan gøre det billigere. Har du andre forsikringere, kan det i høj grad ofte svare sig at samle dine forsikringer et sted. Det er dog altid værd at efterprøve denne teori, da det ikke altid gælder. Indhent et tilbud på forsikring, og se om du måske også kan spare penge på andre forsikringer.

Bestil tilbud på bilforsikring her!

Sammenligning af bilforsikringer giver:


Indhent tilbud nu!

Helt uforpligtende

Det er nemt og hurtigt for alle at udfylde formularen, og modtage 3 tilbud på bilforsikring.

Anbefaling fra Bilforsikring-sammenligning.dk

Det er klart anbefalesværdigt at undersøge markedet for forsikringer grundigt inden du tegner ny forsikring. Uanset din alder og hvilke forsikringer du skal tegne, men specielt med de store forsikringer som en bilforsikring, kan der være store summer at spare! Det kan klart anbefales at du får kontakt med minimum 3 forsikringsselskaber for at få et nogenlunde billede af dine muligheder.
Spar penge - udfyld kontaktformular!

Om formularen

Tjenestetorvet.dk formidler kontakten mellem dig og forsikringsselskabet. Selskabet formidler mere end 40.000 forespørgsler om måneden i de nordiske lande.

Ansvarsforsikring til bil

Ingen bilejer kommer udenom bilforsikring! Det er nemlig lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til sin bil. Læs mere om ansvarsforsikring her.

Kaskoforsikring til bil

Hvis du er grunden til en trafikulykke, vil din bil sandsynligvis også lide under dette. Er din bil ikke fra før krigen, og dermed noget værd... læs mere om kaskoforsikring her

Selvrisiko på bilforsikring

En af de faktorer der kan gøre meget ved prisen for din bilforsikring er selvrisikoen. Læs mere om selvrisiko her.