Billig bilforsikring

Hvad er en billig bilforsikring? Der er stor forskel på hvor meget bilforsikringer koster, og det afhænger af rigtig mange forskellige ting. Det handler om hvilket bil du har, hvor meget erfaring du har, men i endnu højere grad er der enorm stor forskel på de forskellige forsikringsselskaber. Derfor er det en god ide en gang hvert 1-2 år at få nye tilbud på bilforsikringen. Brug linket nedenfor til at få helt gratis tilbud fra forsikringsselskaber. Mere end 100.000 danskere har allerede sparet mere end 2.500 kroner om året!

Indhent gratis tilbud

Det er surt at bruge for mange penge på en ting som forsikringen. De kan bruges på meget sjovere ting! Udfyld formularen. Det tager ikke andet end et par minutter. Så kan du vælge det tilbud som passer bedst til dig og din økonomi!

 

vejhjælp

Det er en stor risiko ikke at have en god bilforsikring

Skulle uheldet være ude, og det sker for flere end man lige går og tror, så er det vigtigt at have en ordentlig bilforsikring. Først og fremmest er der stor forskel i pris hos de enkelte forsikringsselskaber, men det er også værd at være opmærksom på om der f.eks. følger vejhjælp med i prisen eller ej. Det kan være noget af en jungle at overskue hvilket forsikringsselskaber der er bedst, men det er utrolig vigtigt at sørge for at man har den forsikring af bil som passer til ens behov, da der kan være mange tusinde kroner at spare på det hvert eneste år.

Det er kun lovpligtigt at have ansvarsforsikring. For nogle enkelte vil dette være nok, og du kan på denne måde spare et stort beløb, men for de fleste vil det være en kæmpe risiko pludselig at skulle betale hele regningen på en stor reparation af bilen, fordi der er sket et uheld som koster måske 25.000 kroner at få ordnet.

Hvis du gerne vil have et tjek på om du har den rigtige forsikring af din bil, så få 3 tilbud fra andre forsikringsselskaber, så du kan få en snak om hvad der er vigtigt for dig – klik her

Bilforsikring med vejhjælpBilforsikring med vejhjælp

En af de ting som du skal være opmærksom på, når du vælger forsikringsselskab, er om du får bilforsikringen med vejhjælp. Hvis du ikke får bilforsikring med vejhjælp, så skal du ellers være opmærksom på at du ved siden af skal ud og investere i vejhjælp, eller selv hoste op når din bil pludselig går i stå, eller hvis den en morgen har svært ved at starte, og du ellers har travlt med at skulle på arbejde og måske endda har et vigtigt møde.

Sammenlign bilforsikringer fra forskellige forsikringsselskaber og få:

  • Billigere bilforsikring!
  • En bilforsikring der passer til dine behov!
  • Følg dig mere tryg fordi du er dækket rigtigt!

Det er helt uforpligtende at få et tilbud, og den gennemsnitlige besparelse som folk ender med at få på deres forsikringer ligger omkring 2.700 kroner pr år. Det er penge der kunne bruges på f.eks. ferie eller andre ting der er meget sjovere.

Indhent tilbud nu

Priserne på bilforsikringerne kan svinge helt nede fra under 5.000 kroner pr år til 15.000 kroner pr år. Måske betaler du helt op til 10.000 kroner for meget hvert år.

Dette påvirker prisen på bilforsikringen

Hvor mange års erfaring har du?

Har du lige købt din første bil, så vil du helt sikkert ende med en dyr bilforsikring. Uden meget erfaring, så vil forsikringsselskaberne som udgangspunkt have dig til at bevise at du kan køre rundt uden at lave skader i cirka 3-5 år, før du kommer ned i pris. Fordi de unge er en dyr gruppe, så er der dog også ekstra mange penge at spare ved at vælge det rigtige sted at blive forsikret. Er du ung, så kan en ide være at købe en billig bil, og så vælge kun at have ansvarsforsikring på den de første par år. Vil man dog gerne have en helt ny bil, så anbefaler vi at man stærkt overvejer både at have ansvarsforsikring og kaskoforsikring på bilen.

Med eller uden kaskoforsikring

Med eller uden kaskoforsikring?En stor del af forsikring på bil er kaskoforsikring. Det vil sige, at hvis du smadre din egen bil, eller den af den ene eller anden årsag går i stykker, så dækker kaskoforsikringen. Hvis du ikke har nogen kaskoforsikring, vil det altså sige at du selv skal dække alle de skader som der sker på din bil i tilfælde af en ulykke. Er du f.eks. så uheldig at ende med at køre ind i et træ – og jo det sker overraskende ofte – så er det rigtig træls at skulle ned til autoværkstedet og betale et 5-cifret beløb for at få den ud og køre igen. Desto dyre bil, desto større risiko er det også ved ikke at have en kaskoforsikring. Men har du en stor bil, så vil forsikringen selvfølgelig, alt andet lige, også komme til at koste lidt mere end ellers.

Du skal vælge at have kaskoforsikring til din bil, hvis du er afhængig af din bil, og ikke bare har råd til at anskaffe dig en ny bil, hvis uheldet det er ude. Det er i dette tilfælde et rigtig godt sikkerhedsnet, som sikre at du ikke risikere også at miste dit job eller hvad det nu ellers er du bruger din bil til.

Hvis din bil er mindre værd end det du betaler i kaskoforsikring over et år eller to, så kan det modsat ikke altid svare sig at have kaskoforsikring på bilen, da du forholdsvis let burde kunne investere i en bil af samme kaliber ved at spare de penge op på din bankkonto.

Hvor høj en selvrisiko på min bilforsikring

Valg af grænse for selvrisiko afgøre i høj grad hvor meget du ender med at betale. Får du f.eks. et nyt tilbud på bilforsikring som koster det samme som den du allerede havde, men er selvrisikoen mindre, så er det helt klart en bedre aftale. Det betyder at du ikke selv skal punge ud med så mange penge i tilfælde af uheld og ulykker. Ordet selvrisiko siger næste sig selv. Det betyder kort fortalt at det er det beløb du skal betale selv, hvis der sker en skade på din bil. Det kan f.eks. være at du smadre den ene forlygte på bilen, og skal have den fikset. Om du skal betale det selv eller forsikringen gør, vil i høj grad afhænge af om du har en høj selvrisiko eller ej.

Få en billig bilforsikring – der er stor forskel på priser på forsikring!

Der er meget stor forskel på den pris som de enkelte forsikringsselskaber tilbyder. Nogle forsikringsselskaber giver en kæmpe rabat hvis du også vælger at have alle de andre typer af forsikringer hos dem, men du andre steder faktisk kan få en ganske god pris bare alene på bilforsikringen. Det kan være lidt af et puslespil, men vi anbefaler dig alligevel at få taget et kig på alle dine forsikringer på en gang, da der næsten altid er gode penge at spare ved at gå igennem forsikringerne. Tænk på det sådan her. Du bruger måske 1-2 timer på et par møder med forsikringsselskaberne, som fremlægger deres tilbud. Derefter vælger du det billigste og spare i omegnen af 3.000 kroner (hvert år!). Det vil sige at du har en timeløn på mere end 1.500 kroner i de timer som du bruger på at optimere dine forsikringer. Med mindre du kan tjene mere i timen via dit job, så er det altså en god ide at bruge tiden på at få tilbud på forsikringerne. Det er ikke de sjoveste 2 timer, men for de penge du spare (huske du ikke skal betale skat af besparelser), kan du tage ud og more dig. Du kan f.eks. gå 10 gange i biffen med en god ven eller tage børnene med i det nærmeste vandland. Tjek også campingvognsforsikring online.

Få 3 tilbud på forsikring her

Typer af bilforsikringer du skal være opmærksom på

Der er flere forskellige typer af forsikringer af biler du skal være opmærksom på, når du snakker med dit nuværende og dit fremtidige forsikringsselskab. Her kommer et hurtig gennemgang af de forskellige typer af forsikring, som påvirker dig og din bil.

Ansvarsforsikring

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker de skader der sker på andre, i uheld som du har været årsag til. Det vil sige, at både skader som sker på andre personer og deres køretøjer bliver dækket af ansvarsforsikringen. Det samme gælder eventuelt medpassagere som sidder i din bil, når du køre galt. Hvis der sker skader på dig eller på din bil, så bliver de ikke dækket af en ansvarsforsikring.

Kaskoforsikring

I tilfælde af at du er årsag til en ulykke, så er det en god ide at have en kaskoforsikring. Den går ind og dækker de fleste skader på din bil. Samtidig er det også en forsikring imod tyveri af bilen. I de fleste tilfælde er der en ansvarsforsikring med i prisen, når du vælger at få kaskoforsikring.

Retshjælpsforsikring

En rethjælpsforsikring er normalt en del af kaskoforsikringen, og den dækker de forskellige sagsomkostninger som kan følge private retsager, som ofte kommer i kølvandet på en ulykke.

Førerdækning

Du er ikke nødvendigvis dækket i tilfælde af personskader i tilfælde af uheld du selv er skyld i. Førerdækning giver erstatning i forbindelse med skader som giver tabt erhvervsevne, varige men og tandskader. I nogle kaskoforsikringer er førerdækningen inkluderet, men det er ikke altid, og derfor noget du skal være opmærksom på.

Glasdækning

Glasdækning er som navnet antyder en sikring af dine ruder i bilen. Skaderne som kan skiftes uden at du skal have en ny rude bliver fuldt dækket normalt, hvorimod skader som kræver at du får udskiftet en eller flere ruder, så vil du som oftes væres delvist dækket.

Friskadedækning

Dette er et tilkøb til din forsikring, som øger dækningen på bestemte typer af skader. Du undgår samtidig at prisen på forsikringen vil stige efter du har anmeldt en skade på din bil. Normalt dækker friskadedækningen uforsætige skader som f.eks. lynnedslag, røveri og brand.

 

Gode råd til en billigere bilforsikring

Udover jævnligt at få undersøgt om du har den rette bilforsikring, både i forhold til pris og dækning, så er der her nogle gåde råd at følge, så du får den billigste bilforsikring muligt.

  • Det er ikke kun selve prisen på bilen når du køber den du skal kigge på, når du køber ny bil. Overvej hvad det vil gøre ved prisen på bilforsikringen. De små biler er billigere at forsikring. Det er svært at få en billig forsikring til din store benzinsluger.
  • Der er mange penge at spare ved at samle forsikringerne. Hvis du har din bilforsikring, husforsikring, dyreforsikring, indboforsikring, ulykkesforsikring m.v. samlet hos det samme firma, så får du normalt en stor samlerabat. Rabatterne starter normale, når du har 3-4 forskellige forsikringer hos det samme forsikringsselskab.
  • Forsikringsselskaberne ved godt at de konkurrere med andre selskaber om at få dig som kunde, og derfor er det også muligt at forhandle om prisen på bilforsikringen. Når du har flere forskellige tilbud fra forsikringsselskaberne, så har du også noget at forhandle med. Bare det at du kan sige at du er i dialog med andre forsikringsselskaber gør ofte en stor forskel på hvilket tilbud du får.
  • Hvis du har kørt i firmabil, så kan du have optjent anciennitet, og specielt hvis dette er en ny bil der skal forsikres, så kan der være mange penge at spare. Det vil normalt kræve at du får en erklæring fra din arbejdsgiver, om at du har kørt rundt uden skader i en bestemt periode.

Få nogle tilbud fra nye forsikringsselskaber, så du kan finde ud af hvor mange penge du kan spare nu og fremadrettet!