Spar penge på bilforsikring

Et sted som langt de fleste danskere kan spare betragtelige beløb, er på deres forsikringer. Bilforsikringen er en af de største forsikringer, og er derfor også en af de steder hvor der er størst potentiale for besparelse.

Hent gratis tilbud på bilforsikring her

Hvis du gerne vil spare penge, så er den bedste øvelse du kan foretage dig næsten altid at sammenligne forskellige muligheder. Følg ovenstående link og få tilbud på bilforsikringer, så du hurtigst muligt kan få en ordentlig besparelse i hus.

Dette skal du være opmærksom på, når du gerne vil spare penge på bilforsikringen

En bilforsikring er desværre ikke bare en bilforsikring. Disse kan variere i størrelse og omfang, og der er derfor flere ting det er godt at være opmærksom på, når du sammenligner forsikringerne. Du skal nemlig helst sammenligne dem på så lige vilkår som overhovedet muligt, og derfor skal du være opmærksom på at dette er hvad forsikringsselskaberne kigger på, og det som de skruer på for at se billigere ud.

  1. Hvis du har en stor selvrisiko, så bliver det at tegne en bilforsikring også meget billigere. Hvis du mener at du ikke kommer til at køre galt, og du ikke er bange for at skulle betale et par tusinde selv, hvis det alligevel skulle gå galt, så kan din selvrisiko godt være høj. Hvis du derimod gerne vil være helt sikker på at alle skader bliver dækket, så bør du gøre det modsatte. Dette punkt bør dog være det samme, når du sammenligner forsikringsselskaberne, da du ellers hurtigt bare ender med at vælge den hvor du har fået et tilbud med højest selvrisiko, da prisen snyder dig.
  2. Der er flere tillægsforsikringer i forbindelse med valg af bilforsikring. Den mest kendte og mest populære er kaskoforsikringen. Derudover er der førerdækning, vejhjælp, friskadedækning og glasdækning. Kigger du på de forskellige tilbud som du har fået, så gør det selvfølgelig en stor forskel om alle disse ting er betalt i det tilbud du har fået. Vejhjælp koster f.eks. hurtigt mere end 500 kr om året i sig selv, hvis du f.eks. bestiller det direkte hos Falck.
  3. Der er mange penge at spare ved at blive elitebillist. Det bliver meget nemmere at finde en billig forsikring, når du kan bevise at du har været kørende i nogle år. Dette er dog svært uden at være i kontakt. En ting som mange dog ikke tænker på er at det kan give anciennitet at køre rundt i firmabil. Hvis du køre rundt for dit arbejde, så er det derfor en rigtig god ide at tage dette med. De forskellige forsikringsselskaber kigger lidt forskelligt på hvor lang tid man skal have haft bil, før at man kan kaldes elitebillist. Det er for mange derfor vigtigt at holde øje med om du hurtigere kan blive det et sted end et andet.
  4. Når du vælger at tegne bilforsikring, så kan det ofte godt betale sig at flytte de andre forsikringer over til den samme udbyder. De fleste forsikringsselskaber giver nemlig en ganske betydelig samlerabat. Det bliver på sin vis også nemmere for dig, når du kan sammenligne den samlede pakke af forsikringer hos et forsikringsselskab med et andet selskabs tilbud.
  5. Et sidste punkt der kan give dig en væsentlig besparelse, er at vælge bil ud fra hvad der giver dig en billigere bilforsikring. Billigere bilforsikringer bliver i høj grad givet til små nye biler, som køre med en lille motor. En anden mulighed er at vælge en gammel bil. Den vil selvsagt koste mindre i sig selv, men forsikringen du skal betale vil altså også være betydelig mindre. Dette er specielt et godt tip til folk som skal ud og købe deres første bil, og dermed også er langt fra at være elitebillister. Hvis det er en gammel bil, som der ikke er givet mange penge for, så kan man med fordel også vælge at spare kaskoforsikring væk, da tabet ikke vil være nær så højt, hvis der sker noget med den gamle bil.

Som ovenstående punkter til dels viser, så er den billigste bilforsikring ikke nødvendigvis den bedste. Det handler i høj grad om at se på ens forbrug og hvilke risici man er villig til at løbe. Derudover gælder det om i så vidt muligt omfang at sammenligne forsikringsselskaberne på lige vilkår, for at du kan træffe den rette beslutning. Fortæl dem hvad du gerne vil have, så de kan give en pris på dette.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *